Fysiotherapie

De fysiotherapeut is een specialist in beweging.

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel het bewegingsapparaat genoemd. Wanneer u klachten krijgt met bewegen of aan uw bewegingsapparaat staan wij bij Fysiotherapie Heemskerk klaar om uw te helpen.

Aan de hand van een vraaggesprek en een gericht diagnostisch onderzoek wordt er gekeken naar een persoonlijk en gericht behandelplan. Samen met uw hulpvraag, wordt er een oplossing gezocht voor uw probleem. Al onze therapeuten hebben de HBO opleiding fysiotherapie en hebben daarnaast vaak een master gevolgd. Ook hebben wij verschillende specialisaties in huis door vervolgopleidingen en cursussen.

Wij zijn aangesloten bij het schoudernetwerk, COPD netwerk, orthopedie netwerk, het chronisch Zorgnet en het neuronetwerk.
 
Wanneer komt u in aanmerking voor Fysiotherapie ?

Wanneer er een lichamelijke klacht ontstaat aan uw bewegingsapparaat kunt u al een afspraak bij ons maken. Of u nu een operatie heeft ondergaan en hiervoor revalidatie training nodig heeft, u een blessure heeft opgelopen met sporten of het tijdens het verhuizen in de rug geschoten is. Wij staan voor u klaar! Middels het contactformulier, een email of telefoontje kunt een afspraak maken.

Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars. Wanneer u er niet zeker van bent of u aanvullend verzekerd bent, kunt u dit even informeren bij uw zorgverzekeraar. Wij kunnen u ook altijd helpen met vragen over uw polis of zorgverzekeraar.
Wanneer u niet goed verzekerd bent en wel fysiotherapie nodig heeft, kunnen wij u een kortingstarief aanbieden, onder het kopje Tarieven kunt u hier meer over lezen.
 
Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie

Sinds januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig om naar een manueel- of (gespecialiseerde) fysiotherapeut te gaan. Heeft u klachten aan uw bewegingsapparaat dan kunt u meteen een afspraak maken.

Er zijn een aantal uitzonderingen waarbij u wel een verwijzing nodig heeft van een specialist of huisarts. Deze uitzonderingen zijn:
• Klachten die op de lijst ” chronische aandoeningen fysiotherapie ” staan;
• Een aan huis behandeling.
 
 
 
 

2024 | Fysiotherapie Heemskerk | Fotografie Wilma Hoogendoorn