Fysio Plus

Speciale conditietrainingen voor iedereen die méér of wéér wil gaan bewegen

 

Als u waarde hecht aan een goede lichamelijke conditie, maar deze door omstandigheden te wensen over laat, dan komt u door onze training op een verantwoorde manier weer in vorm. U traint in onze praktijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Uw gehele conditie wordt duurzaam verbeterd, waardoor u zich beter en fitter gaat voelen.
 
Onze doelgroepen zijn o.a. :

–        Conditieverbetering na operatie
–        Preventieve training na fysiotherapie
–        Opnieuw gaan bewegen 55+
–        Blessure herstel trainingen
–        Medische doelgroepen als Obesitas, Diabetici, COPD en Parkinson
–        Bewegen met artrose

 

Voor deze doelgroepen verzorgen we verschillende (medische)trainingen en hebben we speciale conditietrainingen. Om uw algehele conditie te verbeteren, maar ook voor specifieke training van spierkracht, stabiliteit en coördinatie van bepaalde spiergroepen.  Door het trainen van uw algemene belastbaarheid zult u merken niet alleen fitter te zijn, maar ook zal u minder snel terug vallen in oude blessures.

Er zal een specifiek trainingsprogramma voor u worden opgesteld en er is begeleiding van een fysiotherapeut tijdens de trainingen. Mochten er toch lichamelijke klachten optreden, kunt u direct terecht voor gericht advies van een fysiotherapeut. Indien gewenst kunnen er tests worden uitgevoerd om uw vooruitgang te bekijken. In onze praktijk combineren we het beste, úw actieve inzet en onze deskundige begeleiding.

 

Wanneer fitnesscentrums te groot zijn voor u, kunt u bij ons terecht!

 

U traint in kleinschalige groepen met leeftijdgenoten, op een persoonlijke manier. Door een trainingsprogramma op te zetten dat aansluit bij uw huidige conditie, met een duidelijk doel: Uw conditie verbeteren en daardoor ook uw gezondheid.

 

 

Vraag voor informatie of aanmelding naar Eva Doets of Hans Denneman.

 

 

Bij Fysio Plus komt u in actie !

2022 | Fysiotherapie Heemskerk | Fotografie Wilma Hoogendoorn