Fysio Plus

Speciale conditietrainingen voor iedereen die weer of meer wil gaan bewegen.
 
Onder de naam Fysio Plus begeleiden wij veel sporters en hebben we diverse beweegprogramma’s voor medische doeleinden, zoals obesitas, COPD etc.
Ook verzorgen wij medische trainingen en hebben wij voor iedereen die méér of wéér wil gaan bewegen speciale conditietrainingen.
Als U waarde hecht aan een goede lichamelijke conditie, maar deze door omstandigheden te wensen over laat, dan komt U door onze Medische Training op een verantwoorde manier weer in vorm. U traint in onze praktijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Uw gehele conditie wordt duurzaam verbeterd, waardoor u zich beter en fitter gaat voelen. In onze praktijk combineren we het beste, ùw actieve inzet en ònze deskundige begeleiding!
 
Zijn fitnesscentra te groot voor u ?Bij ons traint u in kleinschalige groepen met leeftijdgenoten en dat doen we op een persoonlijke manier door een trainingsprogramma op te zetten dat aansluit bij uw huidige conditie. Altijd met één duidelijk doel voor ogen, uw conditie verbeteren en daardoor ook uw gezondheid. Onder de deskundige begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut

 

Vraag voor informatie of aanmelding naar Eva Doets of Hans Denneman.

 

Bij Fysio Plus komt u in actie !

 

 

2015 - Fysiotherapie Heemskerk