Wie zijn wij?

Fysiotherapie Heemskerk is gevestigd in een klein medisch centrum met diverse disciplines.
De praktijk is gelegen nabij het centrum van Heemskerk en daardoor voor iedereen gemakkelijk te bereiken.
Er is genoeg parkeerruimte met een invalidenplaats vlak voor de ingang.
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Binnen het medisch centrum werken wij samen met diverse disciplines waaronder huisartsen O. Verkruisen en D. Zwart, de assistenten en praktijkondersteuners. Osteopaat Pieter Weeda en  Diëtistenpraktijk Hanny Dijkstra.

Hierdoor is laagdrempelig overleg en optimale afstemming mogelijk over het te voeren behandelbeleid.

Verder zijn hier gevestigd een vestiging van Vaccinatie punt, voor advisering en reizigersvaccinaties, een vestiging van SALT, Medisch Diagnostich Centrum voor bloedafname etc. en het Yogacentrum ” Ruimschoot ”

2015 - Fysiotherapie Heemskerk